Výsledky vánočního volejbalového turnaje

V pondělí 27. 12. se ve sportovní hale naší základní školy uskutečnil vánoční volejbalový turnaj mixovaných týmů. Turnaje se zúčastnilo celkem sedm družstev, které hrály systémem „každý s každým“ – to znamená, že každé družstvo čekalo šest zápasů.

Přestože to byl přátelský a pohodový turnaj, tak snahu vyhrát bylo vidět na všech týmech. V tomto ročníku bych chtěl vyzdvihnout zejména výkon nejmladšího týmu z volejbalového oddílu (VO SPORT Javorník), jehož hráči se nebáli a svými výkony vzbudili respekt všech zúčastněných.

Elán, chuť a zápal do hry nechyběly žádnému týmu, avšak vyhrát může jen jeden. Vyhrál tým „Turisti“, který během turnaje neutrpěl žádnou porážku. Druhé místo obsadil tým z Bernartic a na třetím místě skončil tým „Javorník.“ Celé pořadí všech týmů najdete na konci krátké fotogalerie.

Všem zúčastněným děkujeme za vytvoření příjemné sportovní atmosféry. Poděkování patří také všem, kteří přinesli a obdarovali druhé vánočním cukrovím a pomohli tak navodit tu správnou vánoční pohodu.

Volejbalu zdar.

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800