Pozvánka na volejbalový turnaj rodáků a přátel Javorníku

Opět srdečně zveme všechny příznivce volejbalu a sportovní fanoušky z okolí Javorníku na turnaj plný dobré nálady a pohody. Uvítáme samozřejmě i týmy z Bernartic, Uhelné, Vlčic a dalších obcí, kteří díky našemu malému regionu jsou téměř také rodáky našeho města. Tento tradiční volejbalový turnaj je se v Javorníku hraje již 25 let a je otevřený všem týmům, které hrají jen příležitostně a nemají moc příležitostí si zahrát. A naopak ti pokročilí mohou ostatním ukázat kouzlo volejbalového světa. Vítané jsou také dětské a rodinné týmy.

 

Registrace svého týmu posílejte minimálně týden předem emailem na adresu nemes@email.cz nebo osobně u Tomáš Nemeškala. Registrace jednotlivých hráčů a losování herního systému proběhne na místě od 9:00 do 9:30 hodin. Podle množství přihlášených týmů i jednotlivců rozlosujeme jednotlivé zápasy a pak to již bude jen volejbalová paráda…

Šestkové týmy musí být mixované, to znamená, že musí být na hřišti vždy minimálně dvě hráčky (množství náhradníků není omezené). Za celý tým je startovné 300 Kč. 

Samozřejmě zveme i diváky, kteří přijdou povzbudit borce na ploše. Občerstvení zajišťěno.

 

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800