Výsledky vánočního minivolejbalu v Krnově

V sobotu 17.12. jsme se opět pustili do minivolejbalových bojů v Krnově. Tentokrát jsme měli malou účast ve starších žácích, tak byla největší pozornost na našich nováčcích.

Náš volejbalový minibus byl opět plný a do Krnova jsme přijeli i přes velkou sněhovou nadílku bezpečně a včas.

V kategorii starších žáků bojovaly dva týmy: Kačka Galová se Sašou Pechovou a Vendy Kuczerská s Ami Širůčkovou. Přestože tentokrát nedosáhly na stupně vítězů, tak bojovaly o každý míč.

V prostřední kategorii mladších žáků jsme měli tři týmy, v nichž ve dvojicích hrály Janka Michalíková s Ivkou Kuczerskou, Terka Kubalová s Bety Chromíkovou a Majda Adamusová s Maruškou Michalíkovou. Všechny tři týmy chtěly vyhrát a dávaly do toho srdce, ale konkurence bylo opravdu veliká. Proto jsem velmi rád, že v této kategorii se naše nejmenší hráčky Janka s Ivkou probojovaly až na třetí místo, a přitom jako jediné dokázaly porazit kluky z prvního místa.

Náš poslední tým bojoval v kategorii úplných volejbalových nováčků.  Pepa Kubala i Melisa Oharková absolvovali zatím jen tři tréninky, proto to pro ně byla veliká výzva. Přesto dokázali vybojovat třetí místo.

Chtěl bych poděkovat Volejbalovému oddílu Slezská Orlice za pořádání tohoto skvělého turnaje, který otevírá cestu pro začínající volejbalisty a také sponzorům, díky jejichž finanční podpoře jsou na turnaji zajištěné odměny a tentokrát i občerstvení (bageta s pitím).

Děkuji také rodičům hráčů, že i přes tu velkou vzdálenost neváhají a jezdí nás podporovat.

Za trenéry napsal Nemeš

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800