Další kolo minivolejbalu za námi (15.4.2023)

V sobotu jsme opět vyrazili do Krnova na minivolejbalový turnaj. Tentokrát se turnaje zúčastnilo přes 110 dětí a bylo to slyšet. Turnaj byl rozlosován na čtyři skupiny s časovým omezením na jeden zápas – 8 minut, aby se to stihlo.

Naši nejmenší hráči Justýnka Bednářová, Jakub Janák a Josef Kubala bojovali co mohli, a nakonec obsadili ve své kategorii páté místo. Určitě by jim pomohlo, kdyby i v našem oddílu bylo více hráčů této věkové kategorie, aby získali ještě více zkušeností v tréninku.

V další skupině hrál pouze jeden tým – Alžběta Chromíková a Marie Michalíková. Navíc v této kategorii byli i mnohem starší žáci, kteří s volejbalem sice teprve začínají, ale jejich výšková převaha byla značná. Přesto musím holky velmi pochválit, že nic nevzdaly a bojovaly a bojovaly. Každý bod, který vyhrály nad soupeři byl velmi cenný a věřím, že o tomto týmu ještě uslyšíme.

Ve třetí skupině (starší žáci) hráli od nás tři týmy.  Amálie Širůčková s Vojtou Srokou, Kateřina Galová se Sašou Pechovou a Pepe Nagy se Sandrou. Tato skupina byla podívanou pro náročné volejbalové diváky, protože všechny týmy využívaly opravdu všeho, aby nad soupeři získali bod (úlivky, smeče, rotované i plachtící údery, ….). Přesto bych chtěl vyzdvihnout jeden tým, který udělal asi největší letošní volejbalový skok – a to je Ami s Vojtou. Jejich dravost po každém míči volejbalová taktika byla neskutečná.  Z této skupiny jsme získali bronzovou medaili, kterou dostali Pepe se Sandrou.

Na fotografiích níže je vidět, že to byl opravdu velký turnaj a klobouk dolů za skvělou organizaci turnaje a pozvání.

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800