Volejbalový kemp v Javorníku 2023

V sobotu a v neděli 27. a 28. května jsme se sešli v Javorníku na dlouho slibovaném volejbalovém kempu! Bohužel, ne všichni hráči se mohli zúčastnit, ale nakonec se nás sešlo 21. Byl to super víkend plný zábavy, smíchu a samozřejmě volejbalu. Kemp byl určen žákům základních škol a nabídl jim skvělou příležitost zdokonalit své dovednosti.

První den jsme měli celkem tři tréninky rozdělené do tří skupin: volejbalová přípravka, mladší žáci a starší žáci. Po obědě se naši hráči otestovali v rámci volejbalového vysvědčení a odpoledne ukončili relaxací v bazénu. Po krátkém volejbalovém kině, kde jsme shlédli záběry z našich tréninků, jsme se vydali na kutě do svých spacáků. Bylo s podivem, kolik energie hráčům ještě zůstalo na večer, ale o to více se sblížili a vytvořili skvělou partu.

V neděli ráno jsme vstávali již v 7:00 hodin a od 8:30 jsme se ponořili do dalších dvou tréninků zaměřených na útok a obranu v poli. Byli jsme velmi překvapeni, jak skvěle naši hráči zvládli smečovací techniku. Po obědě jsme se připravili na minivolejbalový turnaj, na kterém jsme si užili nejen soutěžení, ale také nanukovou odměnu. Celý kemp jsme zakončili šestkovým volejbalovým zápasem, který byl velmi vyrovnaný a všechny nás n adchl.

Chtěl bych upřímně poděkovat všem rodičům, trenérům a samozřejmě našim skvělým hráčům za jejich úžasný přístup a snahu se neustále zlepšovat. Jsem vždy překvapen, jak hodně takové volejbalové soustředění posune naše hráče kupředu a pomůže jim dosáhnout nových úspěchů.

Také bych rád zmínil velkou pomoc rodičů, kteří se postarali o buchtodary a různé dobroty. Díky nim jsme měli po celou dobu kempu dostatek energie nejen ve formě ovoce, zeleniny a pití, ale hlavně buchet, koláčů bábovek a dalších dobrot. Děkujeme vám opravdu moc!

Bohužel nám tentokrát chyběl fotograf a nám trenérům moc času nezbývalo, tak zde je jen pár fotografií. I přesto však dokážou tyto snímky zachytit atmosféru, kterou jsme společně zažili. Příště se však budeme snažit získat více fotografií, abychom mohli sdílet ještě více nezapomenutelných momentů s vámi všemi.

Těšíme se na další volejbalové akce a společné sportovní výzvy, které nás čekají. Už teď se nemůžeme dočkat dalšího skvělého kempu plného pohody, smíchu a volejbalových dovedností! 💙

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800