Zahájena nová sportovní sezona 2023/2024

S příchodem podzimu se otevírá další kapitola naší sportovní sezony, a jsme nadšeni, že již známe plánovaný rozvrh tělocvičen a termíny jednotlivých oddílů. V této sezóně se k nám přidal sportovní oddíl Freedance od Petry Pavelkové. To znamená nejen mnoho nových sportovců, ale hlavně spoustu nových zážitků a sportovního nadšení.

Volejbalové oddíly mladších a starších žáků jsou mezi prvními, kteří se pustí do pravidelných tréninků. Jejich první tréninkový den je stanoven na úterý 12. září. Pro všechny nadšené volejbalisty a volejbalistky to znamená, že je čas začít se připravovat a naladit se do sportovního ducha. Trenéři jsou připraveni vás přivítat a pomoci vám zdokonalit své dovednosti, ať už jste začátečníci nebo zkušení hráči.

Sportovní oddíly jako Relax fotbálek, Florbal, Jumping, Tenis, Volejbal pro veřejnost sportovaly i přes léto, přesto i v těchto oddílech rádi přivítají nové tváře.

Nyní je ten správný okamžik začít se připravovat a těšit se na novou sportovní sezónu. Máte-li nějaké otázky ohledně rozvrhu nebo termínů zahájení jednotlivých oddílů, tak neváhejte se obrátit na konkrétní trenéry a instruktory.

Neváhejte a přidejte se k nám. 😎😊😁

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800