Stolní tenisový turnaj v Mikulovicích přinesl vzrušující souboje a vítěze z řad našich mladých talentovaných hráčů

Mikulovice, 22. října 2023 – V sobotu se v Mikulovicích odehrál první Regionální bodovací turnaj mládeže ve stolním tenise, který přilákal 18 nadšených hráčů a hráček. Soutěž byla rozdělena do dvou výkonnostních skupin – Divize A a Divize B. V první divizi se střetlo 6 hráčů, zatímco v druhé divizi se utkalo 12 hráčů, a z nichž první tři místa obsadili hráči z oddílu stolního tenisu SPORT Javornik pod vedením trenéra Josefa Pokorného.

Vítězové v Divizi B:

  1. Duong David (SPORT Javorník)
  2. Pavel Štěpán (SPORT Javorník)
  3. Zykmund Ondřej (SPORT Javorník)

Ostatní hráči ze SPORT Javornik, kteří se umístili v této divizi, jsou: 4. místo Pliska Jaromír, 6. místo Hrabáček Alex, 7. místo Hrabáčková Andrea.

Celý tým se tak může pyšnit výbornými výsledky, které zaznamenal ve velmi silnékonkurenci Divize B.

Nejvyšší metu však dosáhli reprezentanti TJ Sport Mikulovice, kteří si odnesli celkové vítězství v turnaji. První místo obsadil Wiktor Wozniak, na druhém místě se umístil John Radek a třetí příčku obsadil Gvizd David.

Celý turnaj byl plný napínavých momentů a bojů na vysoké úrovni. Mladí hráči předvedli své dovednosti a vášeň pro stolní tenis, což je příslibem i na výborné umístění i na budoucích turnajích.

Pořadatelé děkovali všem účastníkům za jejich fair play a sportovní duch. Těšíme se na další podobné události, které podporují rozvoj stolního tenisu mezi mladými talentovanými hráči v našem regionu.

Turnaj ve stolním tenise v Mikulovicích 22.10. 2023

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800