Minivolejbalový turnaj v Krnově: první oťukávání, tahání o každý míč i nové medaile

V uplynulou sobotu, dne 11. listopadu 2023, ožilo v Krnově sportovní centrum opět úžasnou atmosférou minivolejbalového turnaje. Pro obrovský zájem ze strany mladších i starších žáků našeho volejbalového oddílu jsme museli objednat velký autobus, aby se všichni nadšení hráči stihli dostat na začátek turnaje včas.

Na poslední chvíli převzal vedení starších žáků trenér Martin Nemeškal, který s úsměvem vzpomínal na loňskou sezónu, kdy vedl právě tuto volejbalovou skupinu. Skupinu mladších volejbalistů vedla trenérka Marcela Argirovská. Účast na turnaji byla vysoká, s více než 80 mladými volejbalisty, kteří se těšili na den plný soutěžního ducha a sportovního nadšení.

Hrálo se většinou ve dvojicích na časový limit 10 minut, což přineslo dynamiku a vzrušující momenty na hřišti. Přes to, že jsme měli v týmu mnoho nováčků, jejich herní výkon byl na maximální úrovni. Všichni bojovali ze všech sil, což odráží nejen individuální schopnosti, ale i týmový duch našeho oddílu.

S postupujícími zápasy se však začalo projevovat fyzické a mentální vypětí hráčů. Přesto jsme se nevzdávali a naše snaha byla odměněna. Naši volejbalisté si odnesli řadu medailí, což je skvělým důkazem jejich úsilí a kvality na hřišti.

Skupina volejbalové přípravky:

  1. místo Kateřina Ptáčková a Hana Homolková
  2. místo Justýna Bednářová a Amélie Homolková

 

Skupina mladších žáků:

  1. místo Iva Kuczerská a Melisa Oharková
  2. místo Alžběta Chromíková a Marie Michalíková

 

Skupina starších žáků:

  1. místo Amálie Širůčková a Vojtěch Sroka

 

Celý turnaj byl nejen skvělou příležitostí pro získání nových zkušeností, ale také pro posílení týmové komunikace a vzájemného respektu a odpovědnosti. Jsme hrdí na každého hráče, a těšíme se na další společné výzvy, které nám v minivolejbale přinesou radost ze hry a příležitosti k dalšímu růstu.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem rodičům, kteří jeli s námi v autobuse nebo přijeli přímo na turnaj a povzbuzovali naše hráče.

 

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800