Vánoční Turnaj v Minivolejbale v Krnově

Dne 9. prosince 2023 se v krnovské sportovní hale odehrál Vánoční turnaj v minivolejbale, který přilákal více než osmdesát nadšených dětí. Soutěžící se rozdělili do čtyř dovednostních kategorií, na týmy po dvou nebo třech hráčích. Každý hráč si tak zahrál proti několika volejbalovým týmům a předvedl své volejbalové dovednosti. Volejbal není o individuálních dovednostech, ale především o týmech. Důležitá je tak schopnost komunikovat a napojit se na své spoluhráče. Naši volejbalisté předvedli skvělého týmového ducha, a nakonec si i díky tomu odnesli spoustu cen.

V kategorii nováčků se na stupních vítězů objevili Jiří Heger a Adriana Hamplová, kteří získali bronzovou medaili. Na čtvrtém místě skončily Viktorie Spielvogelová a Sofie Hegerová, přičemž všichni hráči předvedli skvělé výkony a sportovní nasazení.

U mírně pokročilých se umístily na třetím místě hráčky Ivana Kuczerská a Kateřina Ptáčková, zatímco Amálie Holomková a Hana Homolková obsadily páté místo. V této kategorii se projevily vyšší volejbalové dovedností a sportovní nasazení každého hráče.

Bodovali jsme i v kategorii středně pokročilých, kde obsadili krásné třetí místo Tomáš Sedlák a Denis Szerakuc. Ale za velkou bojovnost musím pochválit i děvčata Marii Michalíkovou a Alžbětu C|hromíkovou, které obsadily šesté místo.

Mezi již pokročilými hráči získali krásné druhé místo Kateřina Galová a Alexandra Pechová, což byl skvělý úspěch v této konkurenci. Na čtvrtém místě se umístili Amálie Širůčková, Vendula Kuczerská a Vojtěch Sroka, kteří rovněž ukázali vysokou úroveň svých volejbalových dovedností.

Chtěl bych poděkovat trenérce mladších volejbalistů Marcele Argirovské, která mne zastoupila, protože jsem kvůli nemoci nemohl jet se svými hráči. I přes tuto nečekanou komplikaci se turnaj odehrál opět v duchu sportovního fair play a radosti ze hry, za což vděčíme hráčům, jejich rodičům a nadšenému publiku.

Díky skvělé organizaci domácího týmu VO Slezská Orlice jsme odjížděli s úsměvem na tváři a vzpomínkou na skvělý Vánoční turnaj v minivolejbale v Krnově. Gratuluji všem medailistům a těším se na další společné volejbalové události.

 

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800