Tradiční fotbalový turnaj Kůrovci: Ohlédnutí za 21. ročníkem

Fotbaloví nadšenci v regionu se opět sešli na tradičním fotbalovém turnaji pořádaném naším fotbalovým oddílem Kůrovců, který se letos dočkal svého již 21. ročníku. Pořadatelé chtějí srdečně poděkovat všem účastníkům za jejich přízeň, klidný průběh a vytvoření přátelské atmosféry, která provázela celým turnajem.

Pořadí turnaje

  1. Pytláci
  2. Dostihoví Krocani
  3. Kůrovci
  4. OL Nasser
  5. OLD Boys Jeseník
  6. Stará Červená Voda
  7. Bernartice
  8. Sogelovci
  9. Bílý Balet
  10. Banáni
  11. Žraloci
  12. Mladá krev

 

Individuální ocenění

Nejstarší hráč turnaje: Jan Janošťák st. (OL Nasser)

Nejužitečnější hráč turnaje: Jakub Vavrač (Pytláci)

Nejlepší střelec: Zdeněk Kadeřábek (Pytláci)

Nejlepší brankář: Roman Michálek (Kůrovci)

 

Tým Pytláků se mohl radovat z prvenství, a to díky své výborné hře a vynikajícím výkonům nejen ve skupině, ale i v play-off. Dostihoví krocani a Kůrovci pak obsadili druhé a třetí místo. Velká gratulace všem týmům za fair play a sportovní duch.

Celý turnaj byl provázen radostí, smíchem a skvělým fotbalem. Nejen hráči, ale i fanoušci si užívali každý zápas a přispěli k vytvoření skvělé atmosféry.

Pro ty, kteří byli přímo na turnaji nebo si chtějí zavzpomínat na starší turnaje, jsou k dispozici fotky a video, které postupně přidáváme do alb na Rajčeti.

Věříme, že se setkáme i příští rok a že tradice tohoto skvělého fotbalového turnaje bude pokračovat. Děkujeme všem, kteří se podíleli na jeho úspěšném průběhu, a těšíme se na viděnou na dalších sportovních akcích.

Za video z letošního turnaje děkujeme M. Zajoncovi.

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800