Volejbalový maratón v Krnově: Turnaj základních škol přinesl vzrušující zápasy a skvělou atmosféru

Dne 23. února se v Krnově odehrál volejbalový turnaj základních škol, který přinesl napínavé souboje a skvělou atmosféru soutěže. Kromě našeho týmu starších dívek se do boje zapojilo dalších 8 týmů základních škol.

Naše odvážná děvčata nejenže excelovala ve své kategorii, ale prokázala svou výjimečnost i v zápasech s týmy starších žáků z VO Slezská Orlice. Tato výjimečná výzva nezastavila naše hráčky, které se postavily svým  zkušenějším soupeřům s odvahou a bojovností.

Turnaj byl plný vzrušujících zápasů a soutěžního ducha, avšak kvůli velkému počtu zápasů se nakonec nestihl dohrát. Tato okolnost sice zabránila vyhlášení vítězů a předání medailí, ale radost ze hry a vášně pro volejbal byly patrné na každém kroku.

Celý tým, složený z hráček Kateřina Galová, Amálie Širůčková, Vendula Kuczerská, Alexandra Pechová, Ema Schreiberová, Karolína Zourková a Ema Haflantová, si zaslouží uznání za skvělý výkon a nasazení na hřišti. Jejich talent a odhodlání vzbuzují naději, že o nich ještě uslyšíme.

Velké díky patří také panu učiteli Juhaňákovi, který se stal skvělým průvodcem našeho týmu. Jeho podpora a péče o hráčky přispěly k pozitivní atmosféře v týmu v průběhu celého turnaje.

I přesto, že se turnaj nedočkal oficiálního zakončení, zanechal po sobě dojem nezapomenutelného sportovního klání, které zdůraznilo radost a vášeň pro volejbal. Gratulujeme všem týmům a těšíme se na další výzvy pro šestkový volejbal.

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800