Volejbalový turnaj v rámci 770. výročí města Paczkowa

V sobotu, 9. března 2024, jsme měli tu čest být pozváni na volejbalový turnaj v rámci oslav 770. výročí města Paczkowa. Již tradičně se jednalo o akci s vysokou herní úrovní, a to díky účasti mnoha hráčů, kteří pravidelně excelují v Polské volejbalové lize. Letošní ročník náš volejbalový oddíl reprezentovali především hráči, kteří teprve nedávno opustili žákovskou kategorii.

V turnaji se utkalo celkem devět týmů, rozdělených do tří skupin. Náš tým z první skupiny, postoupil do další fáze ze druhého místa. Ve druhé skupině podával vyrovnané výkony. První zápas s týmem Leniwe kocuri vypadal slibně, avšak dobře hrající soupeř nám znepříjemnil cestu za vítězstvím. Těsná prohra v tie breaku znamenala zklamání, ale také odhodlání se zlepšit.

V posledním zápase jsme změnili sestavu a čelili týmu Viktoria Paczkow, se kterým jsme v minulých letech měli smíšené zkušenosti. První set jsme ovládli, ale v druhém nám soupeř vyrovnal a v tie breaku jsme nakonec prohráli 15:11. Přestože jsme se umístili na šestém místě, oba poslední zápasy byly velmi vyrovnané a divácky atraktivní.

Po vyhlášení výsledků jsme odešli unavení, ale spokojení. Bylo vidět jasné zlepšení ve hře našeho týmu, což bylo potvrzeno i pozvánkou na přátelské zápasy s týmem z Landek Zdroj. Celkově byl turnaj nejen sportovně náročný, ale také dobrou příležitostí k hernímu rozvoji a posunu našeho volejbalového týmu.

 

Volejbalu zdar..

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800