Volejbalový turnaj Rodáků a přátel města Javorníku 2024

V sobotu 25. května 2024 se konal tradiční volejbalový turnaj Rodáků a přátel města. Turnaj přilákal deset amatérských týmů, které se utkaly ve dvou skupinách. Atmosféra byla plná nadšení, soutěživosti a dobré nálady.

Hrálo se celý den a diváci na tribunách měli možnost sledovat skvělé volejbalové souboje. Do finálové skupiny postoupily dva nejlepší týmy z každé skupiny, které se poté střetly v systému play off. Na tribunách i v kuchyňce se neustále rozebírala taktika a rady, jak správně hrát, což přispívalo k úžasné atmosféře celého turnaje.

Vítězem turnaje se stal tým z Jeseníku, který svým výborným výkonem dokázal porazit všechny své soupeře. Na druhém místě skončil tým z Mikulovic, který rovněž předvedl skvělou hru. Třetí místo obsadil domácí tým z Javorníku, který měl silnou podporu místních fanoušků. Čtvrté místo pak získal tým Hvězd, také z Javorníku.

Turnaj se hrál až do 18:00 hodin, a přestože byly týmy po celodenním boji unavené, na všech účastnících bylo vidět nadšení a radost z povedeného sportovního dne. Bufet nabízel již tradiční specialitu – skvělé vídeňské párky, které jsou neodmyslitelnou součástí volejbalových turnajů a dodaly sílu pažím a rychlost do noh volejbalistů. 😊

Celý turnaj proběhl v přátelské atmosféře, která ukázala, že sport může spojovat lidi všech věkových kategorií. Ať už jste byli hráčem nebo divákem, z tohoto dne jste si určitě odnesli nezapomenutelné zážitky a možná i pár nových přátel. Už teď se všichni těší na příští ročník, který bude jistě stejně úspěšný jako tento.

Volejbalu zdar.

Pořadí ve skupině A
  1. Výběr z bobulí (Mikulovice)
  2. Hvězdy (Javorník)
  3. Benátky
  4. Srdcaři (Uhelná)
  5. Cabrio Guys
Pořadí ve skupině B
  1. Jeseník
  2. Na tři (Javorník)
  3. Bo (Ostrava)
  4. Švestky
  5. Jebe

 

Finále:

  1. Jeseník
  2. Výběr z bobulí (Mikulovice)
  3. Na tři (Javorník)
  4. Hvězdy (Javorník)

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800