Soutěžní sezóna 2024 za námi!

Free Dance SPORT Javorník se skládá ze 3 oddílů. Sk.Buchty – 14 děvčat (nejstarší),sk. Vanillas-13 děvčat( střední ), sk. Muffins – 22 děvčat (nejmladší).

Než dojde ke shrnutí našich úspěchů, ráda bych poděkovala za pozvání k veřejnému vystoupení na spol. plesech Městu Javorník a Městskému kulturnímu středisku Javorník, Obci Černé Vodě, Obci Staré Červené Vodě, Obci Bernartice a Základní škole Javorník (Vánoční jarmark, Formela Cup).

V dubnu jsme se s děvčaty účastnily soutěže „ Czech dance tour ve Frýdku Místku – regionální kolo“, s následným postupem na soutěž „ Czech dance tour – Mistrovství Moravy do Zlína, v květnu jsme krásně zabodovali na soutěži „ MiA Dance Festival v Olomouci“ s následným postupem na finále do Prahy a na konci května na  Olomouckém talentu. Každá soutěž je pro nás specifická, někde je přáno více, někde méně. Poháry, diplomy i medaile si letos každá skupinka poctivě vybojovala a pocity štěstí se nedají pospat. V každé z nás zůstane kousek vzpomínky na každou takovou soutěžní sezónu, ať už se jednalo o radost, štěstí, smutek, tak i slzy.

Mnohokrát děkuji za finanční podporu na dopravu a startovné Městu Javorník, Warex spol. s.r.o., ENERGOROZVODY s.r.o., STOLZED s.r.o., PZA KOVOSTROJ s.r.o, SHZ ČALFA s.r.o. ,. a velké děkuji patří RODIČŮM všech dětí! Takhle se semknout a držet po spolu je pro mě „VÝHRA“! Poděkování také patří panu Romanu Michálkovi za reklamní banner, Vojtovi Dzubákovi za zpracování hudby, panu Jirešovi a Sedláčkovi za bezproblémový odvoz i dovoz na soutěže.  V neposlední řadě děkuji mým dcerám Naty a Viki. Nahrazují mi trenérky, které mi tolik chybí, pomáhají mi s choreografií, hudbou, s výběrem kostýmu, s medializací na sociálních sítích. Bez vás bych to holky nezvládla. No a v neposlední řadě moc děkuji VÁM FANOUŠKŮM-vy jste ti, kteří nás ženou dopředu!

Po dlouhých 7 letech náš taneční kroužek opouští naše deváťačky, které míří na střední školy: Natálie Pavelková, Saša Kličková, Amálie Širůčková, Nikola Cibulková a Nela Losmanová. Holky, jak pořád říkám, my nejsme holky z kroužku, my jsme už „RODINA“. Děkuji za vše !! byly jste pro nás obrovským přínosem!

Naše letošní taneční sezóna končí veřejným vystoupením na Javornických dnech a v Domově pro seniory Javorník, p.o. Děkujeme za pozvání.

Děkuji všem za vaši přízeň, podporu a hlavně děkuji mým „49 holkám“ !

Petra Pavelková, trenérka Free Dance SPORT Javorník.

SPORT Javorník, z. s.
ul. Míru 482
79070 Javorník
email: info@sportjavornik.cz

IČO: 03916341
DIČ: CZ03916341
Sberbank CZ, a. s. 4200572984/6800